24 Temmuz 2014 Perşembe

The Expendables 3 kadrosu çayda



Vanity Fair dergisi için gerçekleştirilen "The Expendables 3" fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntülerinden biri..  Oldukça güzel ve samimi bir kare olduğunu düşünüyorum. Sağ tarafta devler, solda ise yeniler:) Kellan Lutz'un Harrison Ford'a olan içten ve bir o kadar da hayranlık dolu o mutlu bakışı hemen hemen herşeyi anlatıyor zaten. Kellan Lutz'un facebook sayfasında karşılaştığım bu fotoğraf çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim.

Kadro zaten bu kadar güçlü olunca fotoğraflar da bir o kadar iddialı oluyor. Mel Gibson'ın sakalı ilginç olmuş bu arada:)

Daha fazlası ve Vanity Fair'in filmin ünlüleri ile yaptığı çekimleri görmek için:  http://vnty.fr/1mb6gwt

Salyangozun Yeri'ni Keşfedin!


Herkese merhaba...Sizlere güzel bir haberim var. Çaydanlık Fokurdarken, Tanrım Evleniyorum, Mantarın Maceraları ve We're So Retro bloglarım için bir dükkan yarattım ve sizi çok eğlenceli bir yolculuğa çıkarmak için eğlenceli bir web sitesi tasarladım. İsmini de Salyangoz Hikayemizden yola çıkarak "Salyangozun Yeri" koydum. 



İlk olarak 2008 'de yazmaya başladığım blog yazılarım zamanla farklı konseptlere kaymaya ve çeşitli ilgi alanlarına yönelmeye başladı. Aynı anda birçok şeyle ilgilenen ben, herşey birbirine girmesin, okuyucularım rahat etsin ve herkes kendi ilgisini çeken unsurları kolayca takip etsin diye, izleyici sayımı bölmek pahasına da olsa çeşitli bloglar açarak farklı konseptleri birbirine karıştırmamaya çalıştım. Bloglarımda zaman zaman konularla ilgili kendi beğendiğim konsept ürünleri de paylaşmaya başladım.  
  

Özel zevklere yönelik sıradışı fikirler ve objeler sizlerin de vazgeçilmezi oldu ve "ben bunu nereden bulurum? ama ben yurtdışından alışveriş yapamam ki" gibi sorularla bana geldiniz. Bazen sizler için o ürünlerden kendi imkanlarımla temin de ettim. 

Sonunda tüm bloglarımda ilgi gören ve talep edilen ürünlerden yola çıkarak Salyongozun Yerini açmaya karar verdim.

Çok keyif aldığım bloglarımla beraber artık sizler için bu dükkandayım:) Artık sadece fikir vermiyor aynı zamanda talepleriniz üzerine çok eğlenceli, çok farklı, birbirinden güzel ürünleri sizler için getiriyorum. Haydi çok çılgın alışverişler:)

SALYANGOZUN YERİ için TIK TIK! 



Bu da facebook sayfası https://www.facebook.com/salyangozunyeri

18 Temmuz 2014 Cuma

Bu Dünyaya Çocuk Doğurmak!


bir yanda kumsalda top oynayan masum çocukların üzerine bomba atarak onları katleden ve anne babaları, insanlığı perişan edenler; bu duruma göz yuman ve destek olan tüm ulus devletler;

bir yanda nakliye uçağı vurduk diye bile bile koskoca uçağı düşürüp 280 kişiyi öldürenler, 

bir yanda oy uğruna ülkesini ve tüm değerleri satanlar ve gözü kapalı herşey boyun eğip benliklerini yitirenler,

hakkını ararken, bakkala giderken, cenazede saf tutarken kör bir kurşuna kurban gidenler,

anlık zevkler uğruna küçücük bedenlere tecavüz eden ve ruhlarını şeytana satanlar... 

ve daha niceleri.. 

bu dünya artık yaşanmaz oldu çıktı. 

bu dünyada çocuklara ve çocuk olmaya yer kalmadı artık. bu dünyada çocuk olmak bile suç artık...  

başka bir gezegende hayat bulunursa o zaman orada çocuk doğuracağım..burada değil!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...