21 Mart 2014 Cuma

Christian Bale ve Fiziki Dönüşümleri




American Hustle'ı izledim geçenlerde. Türkçeye Düzenbaz diye çevrilen, başrollerinde adamım Christian Bale ve diğer bir yakışıklı Bradley Cooper'ın oynadığı, Oscar'a aday gösterilen ve birçok akademi ödülü götürmüş olan film... Ben çok eğlenerek ve severek izledim filmi. Christian Bale'in koca göbekli, kelimsi garip saçlı hali ve muhteşem gözlükleriyle dahi size ne kadar çekici gelebileceğine şaşırıp, Bradley Cooper'in saçlarını bigudilerle sardığı anlarda ona sempati de duyabildiğiniz bir filmdi.  Filmin baş kadın oyuncusu da gayet başarılı ve seksi Amy Adams idi bu arada...Ama konumuz o değil:) 

American Hustle ekibi


Bradley Cooper- American Hustle
Christian Bale - American Hustle

Konumuz; vücudunu her film için şekilden şekile sokabilen, deli gibi kilo verip alabilen, hem de çocukluğundan beri oyunculuğuyla göz dolduran ama benim gönlümde, Velvet Goldmine'da oynayarak taht kurmuş olan Christian Bale. Aşağıda 2000 yılından 2012 yılına kadar kendisinin geçirdiği fiziki dönüşümleri görebilirsiniz. Ayrıca son filmi için Christian'ın aldığı kilolara inanamayacaksınız. Eğer filmi izlemediyseniz lütfen izlerken, o görüntülerin gerçek olduğunu aklınızdan çıkarmayın. American Hustle için tam 22 kilo almış Christian Bale ve bunları ardarda yediği çizburgerlere borçluymuş:) Peki bu kiloları sonradan nasıl bu kadar çabuk verebiliyor, şaşırmamak elde değil!


İşte çeşit çeşit Christian Bale..





Bir de Velvet Goldmine Christian'ı vardır ki o bir başkadır benim için:) Bilenler bilir, Velvet Goldmine deyince akan sular durur bende:) 

In the end, all that matters is "the style"
Tarz her zaman kazanır!






Christian Bale- Velvet Goldmine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...